Wella Sp Men 

De luxe producten voor heren van Wella System Professional is vernieuwd.

 

  Verzorgingsproducten voor lichaam, haar en hoofdhuid. Wella Sp Men heeft speciale producten voor mannen met een gevoelige hoofdhuid, fijn haar, dik haar of last hebben van haaruitval of roos. 

Daarnaast bevat de  Men-lijn nog producten om grijs haar op een natuurlijke en onopvallende manier zelf in te kleuren. Deze heetten Gradual Tone en zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart.

 

Fudge

Fudge bevat een reeks fantastische producten in de styling en verzorging. Fudge styling is er voor unieke individuele kapsels. De producten van een superieure kwaliteit voorzien in alle specifieke behoeften van u. Ieder product uit elke serie biedt u unieke voordelen. Fudge verzorging is een collectie van shampoos, conditioners en modeleer producten. Alle Fudge verzorgingsproducten bevatten het exclusieve Hydrating Hair Drink Complex en Guarana voor vochtherstel en proteine, speciaal voor vocht arm haar. Fudge is er voor zowel vrouwen als mannen. Fudge staat voor een fantastisch product, een uitgebreid assortiment en hoge kwaliteit. Met producten die verzorgen, glans geven, weerbarstig haar in toom houden, een frisse fruitige aangename geur hebben en zeker niet onbelangrijk, zuinig in gebruik zijn.

 

  

 

Scheerartikelen

In ons scheerassortiment kunnen wij u het volgende aanbieden,

luxe scheerartikelen, zoals scheerkwasten, scheerzepen, en scheermokken, haarwaters, en geuren.

De merken die we hebben voor de scheer artikelen zijn MUHLE en het bekende engelse merk TAYLOR of OLD BOND STREET.

 

     

© Copyright 2018 Barbershop | De kapper waar iedereen zichzelf kan zijn

Powered by