System Professionals

System Professional komt met een wetenschappelijke revolutie in haarverzorging. Dankzij het nieuwe, gepatenteerde EnergyCode™ Complex ontvangt u als klant uw eigen ultieme gepersonaliseerde verzorgingssysteem uit meer dan 174 miljoen mogelijkheden. Voor haar dat als herboren aanvoelt, zichtbaar gezonder en vitaler.

GEEF JE HAAR NIEUWE ENERGIE!

De experts van System Professional introduceren een wetenschappelijke revolutie in haarverzorging! Het nieuwe verzorgende EnergyCode™ Complex van System Professional zorgt dat het haar als herboren aanvoelt, gezonder en vitaler oogt. De nieuwe technologie is er op gericht de natuurlijke lipidenbalans van het haar te herstellen en keratine, de belangrijkste bouwstenen van het haar, te beschermen.

 In onze salon beschikt de stylist over een ultra gepersonaliseerd gecodeerd verzorgingssysteem dat de energie van ieders haar maximaliseert. De systeem, de EnergyCode, biedt 174 miljoen verschillende mogelijkheden!

Wella

Wella Professionals zorgt er, door de samenwerking met professionals, voor dat verwachtingen worden overtroffen en werkelijkheid worden. Hierbij wordt geïnvesteerd in productinnovatie, maar ook in de nieuwe generatie haartalent. De belangrijkste opkomende trends worden jaarlijks inzichtelijk gemaakt tijdens de Wella Professionals Trend Vision Awards . Wella Professionals haarverzorging bestaat uit de Wella Brilliance, Balance, Enrich en Age lijnen. Haal het beste in je haar naar boven door de stylingproducten van Wella uit de Dry, Wet en Finish lijnen met elkaar te combineren. Met de kleurproducten Koleston, Color Touch en Blondor van Wella Professionals breng je haar weer opnieuw tot leven!

 

 

Fudge

Fudge bevat een reeks fantastische producten in de styling en verzorging. Fudge styling is er voor unieke individuele kapsels. De producten van een superieure kwaliteit voorzien in alle specifieke behoeften van u. Ieder product uit elke serie biedt u unieke voordelen. Fudge verzorging is een collectie van shampoos, conditioners en modeleer producten. Alle Fudge verzorgingsproducten bevatten het exclusieve Hydrating Hair Drink Complex en Guarana voor vochtherstel en proteine, speciaal voor vocht arm haar. Fudge is er voor zowel vrouwen als mannen. Fudge staat voor een fantastisch product, een uitgebreid assortiment en hoge kwaliteit. Met producten die verzorgen, glans geven, weerbarstig haar in toom houden, een frisse fruitige aangename geur hebben en zeker niet onbelangrijk, zuinig in gebruik zijn!

 

 

Great Lengths

Wij zetten Hair Extensions van het merk Great Lengths. 

Great Lengths is het absolute topmerk in de wereld van Extensions. 

Wij hebben voor dit merk gekozen omdat wij alleen met de allerbeste materiale willen werken. 
Over de hele wereld worden Great Lengths Hair Extentions gedragen; ook door filmsterren, zangeressen en celebrities als Jennifer Aniston, Julia Roberts en Celine Dion. Zij kiezen voor Great Lengths.

In de salons van de exclusieve Great Lengths-partners wordt u geadviseerd en berekent men de individuele prijs van uw gewenste kapsel. Want de prijs is altijd afhankelijk van de gewenste styling (volume, hoeveelheid haar, haarlengte, systeem en hoofdvorm). 

U bent alleen met de beste kwaliteit en het mooiste resultaat tevreden! Uw kapsel moet er perfect uitzien en probleemloos deel uitmaken van uw dagelijks leven.

So-Cap

Wij van Vullings Kappers werken onder andere met SoCap hairextensions. Een voorbeeld van een topproduct tegen een scherpe prijs. SoCap Extensions en zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, zowel natuurlijke kleuren als fantasiekleuren. Het merk heeft zich in de loop der jaren bewezen als een merk in het hogere segment. SoCap is wereldwijd een begrip in de hairextensionsbranche.

Hairextensions met een scherpe prijs

Een groot voordeel van SoCap Extensions is de prijs. Het zijn relatief voordelige hairextensions, terwijl de kwaliteit doet verwachten dat het hoge prijzen vraagt. Zo komt een mooie bos haar voor iedereen binnen handbereik.

De SoCap Extensions worden verwerkt in Italië en worden gemaakt van 100% Indisch menselijk haar. De extensions kunnen een lichte tot sterke natuurslag vertonen, waardoor ze altijd mooi vallen met uw eigen haar. Het resultaat geeft hierdoor een natuurlijk effect.

 

Flip in Hair

Flip in Hair is een revolutie op het gebied van hair extensions want deze extensions veroorzaken absoluut geen schade aan uw eigen haar. Flip in Hair werkt met een onzichtbare draad die u over het hoofd draagt tussen uw eigen haar. Ook met dunner haar kunt u de Flip in Hair gebruiken. Bevestigen duurt een minuut, verwijderen duurt maar enkele seconden. Flip in Hair is bij Vullins Kappers te verkrijgen in alle kleuren in de lengtes 12 inch (30,59 cm) - 16 inch (41,44 cm) - 20 inch (51,80 cm), met of zonder zijkanten. Eén Flip in Hair heeft net zoveel haar als 125 hair extensions! Deze hair extensions zijn gemaakt van 100% echt mensenhaar en kunt u stylen zoals u normaal ook zou doen.