Over

Hallo ik ben Ronald Vullings, de derde generatie van Vullings kappers uit Helmond.

Mijn oma en opa zijn in 1926 begonnen met de kapsalon aan de weg op den heuvel, waar ze vele Helmonders geknipt en geschoren hebben. In 1975 heeft mijn vader de kapsalon overgenomen van mijn opa. Ik zelf was toen 1 jaar. Omdat mijn vader de kapsalon wilde moderniseren, is hij in 1975 verhuist naar de “Lucas Galerij” aan de Lucas Gasselstraat 12.

Tijdens mijn studie ben ik in 1991 in dienst getreden bij mijn vader.  Twee jaar later in 1993 heb ik de zaak van hem overgenomen. Hier heeft mijn vader mij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Mijn ambitie was altijd al een grote grote kapsalon om te zetten en helaas was de zaak aan de Lucas Gasselstraat  daarvoor te klein geworden.

Toen kreeg ik in 1998 de kans de salon van Henny der Kinderen aan de Heistraat 141 over te nemen. Die kans heb ik gegrepen en ben ik er samen met een leuk en gezellig team, waaronder mijn vader gestart. Helaas heeft mijn vader er maar kort van mogen genieten van deze mooie locatie, want in 1999 is hij overleden.

In 2006 zijn we wederom verhuisd naar een grotere locatie. Een gloednieuw interieur, passend in een nieuw pand aan de heistraat 36-38, ongeveer 100 meter van onze oude locatie verwijderd.

Sfeervideo